Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Loading...

Polítiques de privacitat

D’acord amb la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, dels Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, incloem les dades d’informació general d’aquesta web site:

Titular: Demos Advocats i Assessors, S.L.
Direcció: Josep Martorell, 4, 3er pis – 08921 Sta. Coloma de Gramenet
Contacte: info@demosadvocats.com
NIF: B-64265176

Disponibilitat i accessibilitat al web site
demosadvocats.com no pot assumir cap responsabilitat derivada d’un ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació que s’inclou en les pàgines d’Internet de demosadvocats.com.
demosadvocats.com no garanteix la disponibilitat i funcionament continuat de la pàgina web i dels serveis, que poden sofrir interrupcions per causes alienes a demosadvocats.com. Sempre que sigui possible, demosadvocats.com avisarà amb antelació de qualsevol tipus d’interrupció en el funcionament que pot sofrir la web.
demosadvocats.com exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis que la falta de disponibilitat de la pàgina web pot causar als seus usuaris o clients.

Enllaços
Les pàgines d’Internet que s’enllacen des de demosadvocats.com poden contenir enllaços a pàgines de terceres persones que demosadvocats.com no pot controlar. Per tant, demosadvocats.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pot aparèixer en aquestes pàgines de tercers. L’objectiu dels enllaços és el d’informar als usuaris d’altres fonts d’informació que existeixen en la xarxa i que poden ser del seu interès.

Drets de Propietat Intel·lectual
El text, les imatges, animacions i altres continguts inclosos en aquesta pàgina són propietat exclusiva de demosadvocats.com. Qualsevol acte de transmissió, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha d’anar acompanyat del consentiment exprés de demosadvocats.com.

Tractament de les Dades de Caràcter Personal
Per accedir a alguns dels serveis que demosadvocats.com ofereix en aquesta web site haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del Reglament UE 2016/679 de RGDP, l’informem que, mitjançant la introducció de les seves dades en els formularis de la web (contacte), aquestes quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de demosadvocats.com amb la finalitat de prestar-li i oferir-li els nostres serveis, així com per informar-li de la millora del web site. Així mateix, l’informem que té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a info@demosadvocats.com.

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: Demos Advocats i Assessors, S.L.
CIF: B64265176
Direcció postal: Josep Martorell, 4, 3er pis – 08921 Santa Coloma de Gramenet
Telèfon: 93 466 26 20
Fax: 93 131 39 03
Correu electrònic: info@demosadvocats.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Al despatx Demos Advocats i Assessors, S.L. tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de donar assessorament legal de tot tipus.
En cap cas, elaborarem un «perfil comercial», amb cap de les dades que ens faciliti. Tampoc es prendran decisions automatitzades.

Durant quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conserven mentre es mantinguin les obligacions de l’activitat legal, en principi durant un plaç de 12 anys a partir de la última confirmació de l’interès.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?
La base legal pel tractament de les seves dades és l’acceptació de la nostra clàusula informativa i el lliure consentiment que ens ha expressat amb la seva signatura.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades no es comunicaran a cap altra professional ni empresa.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals o no.
Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva eliminació quan, entre d’altres raons, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que varen ser recollides.
En certes circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, aleshores només es conservaran per exercir la defensa de reclamacions.
Així mateix, també sota motius relacionats amb una situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.
Demos Advocats i Assessors, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com hem obtingut les seves dades?
Les dades personals que tractem les obtenim directament de vostè. Les categories de dades que es tracten són:
-Dades d’identificació
-Codis o claus d’identificació
-Adreces postals o electròniques
-Informació comercial
-Dades econòmiques
També tractem les dades de salut, ideològiques, religioses o vida sexual, que són especialment protegides i amb les quals hi implementem les mesures de seguretat més estrictes.

Demos Advocats i Assessors, S.L. està registrada a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb el Codi Inscripció núm. 2080290688.