Cookie Consent by PrivacyPolicies.com

Loading...

Qui som

Demos Advocats i Assessors

Constituït l’any 2002, Demos Advocats i Assessors és un despatx integrat per un grup de professionals que cobreixen una àmplia varietat d’especialitats en tots els camps legals.

Som un equip format per advocats, graduats socials, comptables i personal administratiu amb més de 19 anys d’experiència.

La col·laboració entre aquests professionals permet un constant treball en equip, amb la finalitat de proporcionar una visió global de les qüestions que ens pot plantejar el client i poder-li donar el millor servei.

Marta Cañadas

Advocada

Inma Muñoz

Graduada Social

José Miguel Sixto

Advocat

Sonia Torres

Advocada (externa)

Per què triar-nos?

  • Proximitat

    Demos Advocats i Assessors som un grup de professionals amb una àmplia experiència en el món del dret. La nostra filosofia és oferir un tracte directe al client amb la màxima atenció i un servei personalitzat.

  • Compromís

    El nostre objectiu és cuidar els interessos dels nostres clients, amb la màxima professionalitat, qualitat i immediatesa.

  • Professionalitat

    A Demos Advocats i Assessors volem fer créixer als nostres clients, amb la rigurositat, eficàcia i professionalitat que ens ha caracteritzat fins ara, amb l’equip de professionals més adequat i amb el convenciment de poder oferir-los el millor servei.